Två barn och en massa färger.

Så här mysigt har ni det i Agnes säng när hon har vaknat. Det varar en stund sedan brukar det sluta med att Emil drar Agnes i håret... Långa fingrar på den lille gossen.
En dag var Magnus nere i källaren och då ville Agnes också komma ner så hon ropade "pappa, paaaappa, komma NER". Han svarade inte och till slut så tog hon till triumfkortet "pappa, jag älskar dig". Då hörde han....

Båda barnen har på sig kläder som Bibbi köpt! Så stiliga så.
Agnes är så rolig nu. Vi har fantasilekar och hon älskar det. Igår stängde hon och jag in oss i vårt sovrum och sedan låtsassov vi. Hon snarkar högt och sedan säger hon "vakna mamma" och tänder lampan. Igår hittade jag på nya världar varje gång vi vaknade. Vi var helt plötsligt på lekplatsen och åkte rutschkana ner från sängen, vi låg på rygg och låtsasgungade på gungor och sedan grävde i sandlådan och gjorde sandslott. Nästa gång vi vaknade så var vi på semester och på golvet var poolen. Hon kopplar snabbt och rusade genast ner på golvet och "plaskade". För säkerhets skull så passade hon på att tvätta håret också för det fanns ju kanske en chans att hon slapp göra det på riktigt sen :) I sängen så la vi oss och solade men först fick vi ju smörja in oss i ansiktet och på armarna så vi inte brände oss i solen. Helt plötsligt så reste Agnes sig och öppnade dörren och gick iväg. Efter 5 sekunder så kom hon igen och sa "jag skojade bara mamma..."
Var ska vi bli av? Stämningen är inte på topp eftersom vi måste hitta ett nytt hus, och flytta, innan 1 juni. Inte kul att skaffa en lägenhet i väntan på drömhuset, skola in barnen på dagis, rycka upp dem igen och sedan ny inskolning. Blir helt matt av hela knasiga situationen och alla knasiga människor som finns. Det finns snart ingenting som kan förvåna mig längre. Längtar allt mer till Skåne och familjen. Örk för allt. Vill bara ha lite lugn och ro innan nästa överraskning dyker upp.

Kommentarer
Postat av: mormor Karin

Vilka gulliga barnbarn jag har! Ni får jättegärna komma ner till oss och vila upp er inför nästa överraskning. Finns det något som kan överträffa den sista? Jag önskar att ni hittar ert drömhus.

2011-01-10 @ 13:56:48
Postat av: Cia med Emma från AFF

Sötnosar!



Kramis

Cia

2011-01-11 @ 13:32:50
Postat av: Cia med Emma från AFF

Och massor med styrkekramisar till mamma och pappa också!

Förstår så väl att det känns körigt för er nu, MEN allting ordnar sig. Försök att njuta av de små stunderna i vardagen och hitta ny kraft ur dem. Lycka till med att hitta drömhuset, håller tummarna för er!



Cia

2011-01-11 @ 13:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0