Moppan och Tyra var här!

Det här fina fotot har förresten Natta tagit! Hon är riktigt duktig med kameran.
Idag var Moppan och Tyra här till Agnes stora glädje och till Emils stora förtvivlan :) Han är pinsamt rädd för Moppan och bara hon tittar på honom så trillar det stora krokodiltårar. När vi satt och åt kvällsmat idag så frågade jag Agnes vad som varit roligast med hela dagen. Hon funderade lite och sa sen tyst "att Moppan var här...". Hon är väldigt förtjust i sin faster och satt länge och tittade ut genom fönstret innan de kom. Moppan är ju så rolig och busar med Dig. Förhoppningsvis så träffas vi redan på lördag i Skånes djurpark.

Lilla rädda söta unge. Det är lite jobbigt att Du är så förtvivlat rädd för många människor men mot mig och pappa så är Du så kramig och pussig så man blir helt varm. Ditt leende och dina kramar gör att jag bara stannar upp och njuter. Lilla korvaunge.
Jag har ju glömt berätta om när jag satt och tittade på SM-finalen i innebandy (Storvreta-Warberg). Som gammal uppsalabo så hejade jag ju på de röda, Storvreta. Agnes titttade lite på TV:n och sen tittade hon på mig och sa "mamma, hejar du på de röde?" "JAAAA, svarade jag" ...tystnad... "pappa, hejar du på de blåe?" "Jaaa, svarade Magnus, jag hejar på de som ligger under".....lååång tystnad...sen tittade Agnes på TV:n och sa "jag hejar på de gule..." Det sprang förbi en domare med gul tröja.... Sedan reste hon sig upp i soffan och skrek "HEJA GULAN"... Som jag skrattade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0