Mys i sängen

Ni älskar att ligga i sängen och busa tillsammans. Agnes vill ofta att jag lägger ner Emil i hennes säng och hon är så försiktig.
Agnes kramas och Emil ligger och pratar.
Idag har vi varit och fikat hos Sara och Viktor. Väldigt trevligt! Vad kul det är att se hur barn "leker med varandra" och hur ens barn sköter sig när de är borta! Agnes var helt plötsligt en liten ängel och fick inga utbrott...de kom så fort vi steg in innanför dörren här hemma.  Emil krånglar fortfarande med maten och vägrar flaska och ersättning. Agnes är väldigt rolig här hemma och hon sjunger och pratar all vaken tid. Idag satt Agnes på golvet och sjöng imse vimse för Emil. När Agnes satt där så frågade jag henne om ville ge Emil nappen varpå hon svarade....nä, Emil är pigg och vaken......han är glad. Hon hade ju så rätt. Varför skulle Emil ha nappen när han inte skrek :)

Kommentarer
Postat av: Faster Ulrika

Små troll, så söta ni är! Agnes, du är en mycket intelligent och uppmärksam liten person! Och Emil, du är den sötaste matvägraren på jorden. Du har ju inte sytt igen munnen precis.... Dina kinder ser misstänkt runda och goa ut....



Kramisar Moppan

2010-11-24 @ 21:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0