Julbak och födelsedag

I helgen har det bakats lussebullar och kladdkakor och Du har varit min lilla hjälpreda. Du bakade en egen "bajskorv" (=lussebulle) och gillade degen sisådär. Däremot gillade Du lussebullarna när de var färdiga!
Det är inte lätt det här med bakning....fast de blev faktiskt väldigt goda!!
Knåda, knåda, rulla, smaka, skära och banka...
Din första lussebulle!
Hur god var inte kladdkakesmeten?!?
Den bakades kl 07.30 i lördags till Din stora glädje. Vad kan man annars göra en lördags morgon....förutom sova? Storebror Zacke fyllde ju 13 år i söndags så då blev det kalas!
Mmmmm....
Efter allt stök i köket fick Du städa ugnen. Du kan allt faktiskt!!!
I morse satt Du vid köksbordet och tryckte på Din leksakstelefon. Sedan satte Du den till örat och sa "Hej mormor...jaaa, jaaaa...mormor komma hit", sedan ringde Du till pappa, Moppan, morfar (sa då "komma hämta Agnes"), Tomten (mammas förslag....ringde och sa att Du ville ha många julklappar och en boll). Sedan har vi varit ute och härjat i snön. Mamma har skottat och Du har rullat runt. Igår var Moppan med familj här och Du fick äntligen hit Din lekkamrat. Hon hade med sig ett pussel med Teletubbies. Det har varit populärt idag! Igår var Du och Natta ute och åkte pulka och då såg ni tre rådjur! Söta Natta som vill vara ute och dra runt Dig i pulkan!

Kommentarer
Postat av: Cia med Emma från AFF

Du ser så god och kladdig ut :)



Puss på dig gullegumman!

Cia

2010-11-30 @ 12:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0