Resa till mormor och morfar

På onsdag är det dags. Då åker vi till mormor och morfar. Torsdag åker jag och Magnus till Gdansk och vi kommer hem först på måndag. Det ska bli sååå skönt att komma iväg bara vi och vi gillar Gdansk båda två. Barnen ser fram emot att få träffa kusinerna, mormor och morfar och katterna. När vi hämtar dem på måndag har de med all säkerhet lagt på sig några kilon. De behandlas som om det är restaurang i stugan och de får bara mat som de gillar. Hemma hos oss får de bara mat de inte gillar för de gillar nästan inget vi gör. 
 
 
 
Nu är hösten på ingång. Jag älskar hösten med alla härliga färger och den kalla friska luften. Hade jag varit lite hurtig så kunde jag dragit igång joggingen igen men just nu är promenader ganska skönt. 
 
Den här soffan och bordet står hemma hos oss nu. Mamma och Anders har köpt ny soffa och då har vi fått deras "gamla" som inte alls är gammal. Vi försöker sälja vår gamla soffa (som också är Mamma och Anders gamla soffa) men det går sådär så nu har vi två stora soffor på ovanvåningen. Phu... 
 
Fredag. Jag älskar fredag. I morse kom Emil upp i sin rosa sidenpyjamas med ugglor på. Den börjar bli alldeles för liten men det gör inget. Vi kramades länge och ibland känns det som om jag inte vill släppa honom. Om jag stannar kvar i stunden så stannar tiden lite i alla fall. Till slut fick jag släppa honom så han fick visa vad han lärt sig på badet i skolan. Äntligen kommer han lära sig simma ordentligt även om han tar sig fram alldeles utmärkt idag. Nästa gång vi åker till Thailand så simmar alla barnen. Skönt. 
 
Vi måste börja filma barnen. Det glöms bort. Agnes filmar sig själv mycket. Hon sjunger och dansar och agerar som en vuxen popstjärna....herregud. Just nu har vi dock ett lugn hemma och framför allt Agnes har lugnat ner sig. Det är tjafsigt på skolan med kompisarna och hon är lite ledsen ibland men hennes humör börjar lugna sig. Igår hade det varit en massa tjafs och Agnes, som har svårt för att släppa saker, var både ledsen och upprörd. När hon skulle gå hem hade hennes fina kompis Alma sagt:
-Agnes, när du kommer hem så är det bara att lägga det här bakom sig.
Kloka Alma. Jag fnissade inom mig. Dessa underbara tjejer alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0