Midsommarbilder

Nämen hej och hå. Jag hittade lite midsommarbilder som jag passar på att lägga ut. Vi firade midsommar hos oss tillsammans med Jävla-Jenny och Ola. Till barnens glädje så var hunden Ebba också med. Vi har våra traditioner när det gäller midsommar. Korv i bröd till lunch och en öl till det. Sedan brukar vi gå ner till midsommarfirandet men det regnade i år så vi struntade i det. På kvällen blir det vanlig mat (grillat oftast) eftersom ingen av oss gillar sill. Sedan blir det jordgubbar och glass/grädde. Barnen proppas fulla med godis och läsk och när de har somnat brukar vi ha vuxenfest :) Vi dansar, dricker kapten Morgan och sjunger. I år spelade vi alldeles för hög musik och hade sjukt roligt. 
 
När det var regnuppehåll tog vi en promenad ner till Gökaskratt. Det blev inget bad men barnen hade fullt upp på lekplatsen. 
 
I vanlig ordning så hade JävlaJenny med en massa paket till barnen. Agnes fick löshår (som hon även smugglat med till skolan). 
 
Ebba och Emil är ett radarpar. Hon går fot bredvid Emil och kopplet drar i marken. De är lika gamla. 
 
Den stora utmaningen är att hålla koll på vem som har fått hålla Ebba mest. Det är en evig kamp om Ebba. Det allra bästa är att Natta tål Ebba! 
 
Så är glad blir man av kapten Morgon och lime rullat i kanel och socker :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0