Pyttelite snö

 
När vi kom tillbaka från Skåne så var det pyttelite snö hemma så två dagar senare lekte Agnes med Lova och de åkte pulka i vår lilla pulkabacke. Backen är lite för långt bort för att jag ska känna mig bekväm så jag gick och kollade dem. Emil följde med och valde sina egna kläder...
 
 
Agnes har lekt med Alma nu i tre dagar. Idag var Magnus med barnen på Leos lekland och Jens var där med Alma och Astrid samtidigt. Jag fick en lugn och skön dag här hemma och passade på att promenera först på bandet och sedan ute i det fina vädret. 
 
Igår när barnen fick reda på att de skulle till Leos med pappa så blev de jätteglada. Jag sa till Emil att han kunde kanske spela innebandy med pappa på Leos. Emil svarade:
- Jag tror inte det min lilla vän.
Var får han allt ifrån?
 
I morse satt han i mitt knä och ville att jag också skulle med till Leos. Jag upplyste honom om att jag alltid har varit där med honom och nu var det pappas tur.
-Ja men jag vill att ni ska vara där båda....
 
Emil är hemmakär och vill att hela familjen ska vara hemma/göra saker tillsammans. Då mår han som bäst.
 
Nu lyssnar jag på hur Natta spelar gitarr och Agnes sjunger en egen komponerad sång. Mysigt. 
 
Snipp, snapp, snut så var julledigheten slut. Vad fort det gick. Fast det känns helt ok att börja jobba igen och få lite vardag. Jag gillar vardag. Dessutom är vi i Thailand om två månader....även om Emil inte vill följa med för han vägrar spruta. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0