Endast tomten är vaken...

Klockan är 06.11 och jag ska snart rusa iväg till bussen i minus 8 grader..kan det verkligen stämma?. Förra helgen, då det var vår!!!, satte jag ut alla pelargoner samt två garderobsblommor i uterummet. Dött. Jag har lyckats med att inte ta död på en enda pelargon under hela hösten/vintern och sedan så tar det ett dygn så är de borta..sorgligt.
Hittade lite gamla bilder på när Zacke busar med de små. Gulligt. Både Agnes och Emil älskar sina storasyskon och det är nedräkning innan de kommer hem på fredagar. Natta tar ofta med sig syskonen upp på ovanvåningen och sedan busar hon med dem där uppe. I helgen när vi träffade storebror Victor så kastade Agnes sig över honom och ville kramas...hon som aldrig vill kramas! Syskonkärlek värmer i mammahjärtat.

Magnus har påsklov med barnen. Igår köpte jag en massa påskpyssel på Panduro men Magnus såg inte överväldigad ut...han är inte någon pysslare direkt :) Vi får nog dela upp det lite så han får måla ägg med barnen och fixa påskris och jag får sluta tidigare på torsdag och pyssla med barnen. Jag älskar att pyssla med dem! Det är roligt nu när vi kan sitta tillsammans och göra något även om Emil än så länge bara kan måla. Emil vaknade kl 04 i morse och ville inte somna. Magnus lyfte över honom i våra sängar. När Emil började klappa händerna så lyfte han tillbaka honom. Agnes sov också där. Hon låg och höll om mig. Mysigt men varmt. Vad är det här? Ska barnen inte vakna och säga hejdå innan jag rusar?

Kommentarer
Postat av: Pappa

Emil vaknade igen och hann kramas. (Han somnade i sin säng igen vid kvart över 5.)

2012-04-03 @ 06:50:28
Postat av: Mamma

Ja, vilken tur att jag hann få kram av lille gossen i alla fall. Sprang in i vårt sovrum och tittade på finaste Agnes som sov så sött. Åh, vad jag hade velat krypa ner och gosa med henne men det blev till att stressa iväg till jobbet i stället. Ta hand om alla barnen idag. Längtar...

2012-04-03 @ 07:52:51
URL: http://agnesochemil.blogg.se/
Postat av: Sara

Usch vad tråkigt med pelagonerna:(

2012-04-03 @ 19:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0