Snart är det sommar igen

Eftersom det kändes som om helgen bara varade i fem minuter så måste det ju betyda att tiden för tillfället går väldigt fort och då är det snart sommar igen. Fast jag tillhör skaran som älskar hösten. Igår plockade jag fram värmeljusen. Mys!
Agnes har någon grej med sitt kissande. Hon måste ibland kissa var femte minut och vi har kollat det hos doktorn. Där är inget! Sedan så kan det dröja dagar då allt fungerar bra men i morse började hon igen. Dessutom så måste hon ta av sig alla kläder när hon ska kissa. En gång hade hon byxorna vid knäna och då råkade hon luta sig bak så det kom kiss på kläderna och nu är hon helt hysterisk med att få kiss på sina kläder. Här hemma funkar det av ta allt men det är inte lika kul när vi är på offentliga toaletter som inte alltid är så fräscha. Blev ett storgräl om detta i fredags. Jag lovade henne att det inte skulle komma kiss på kläderna om hon hade byxorna nere vid fötterna men hon vägrade kissa då. Slutade med att vi fick åka hem.
Igår var vi på IKEA och hos kusinerna i Diö. Agnes och Jonathan lekte fint tillsammans. Om några år så kommer de nog ha riktigt kul ihop alla tre. Som vanligt så hade Thanh lagat supergod mat!
Åh, i natt hade vi Agnes i sängen. Det är så ovanligt och jag blir så glad när hon kommer in. Mysigt :) Helt plöstligt stod hon i dörröppningen och var ledsen och klagade över att hon hade ont i sina ben. Jag tror det beror på att hon växer men oavsett vilket så fick hon krypa ner mellan oss. Lilla, lilla, söta Agnes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0