Granen är på plats

Igår slog vi in ca 50 paket och idag är granen på plats. MYSIGT!!! Farmor och farfar har varit här och skämt bort oss med god mat och bus med barnen. Emil njöt av farmors uppmärksamhet. Agnes städade rummet när farmor och farfar kom och farmor fick absolut inte hjälpa henne bädda sängen. Hon kan själv! :) Natta var också här och Agnes var ledsen när hon åkte men i morgon kommer barnen igen.
Agnes sa igår morse att hon ville att Bibbi skulle komma hit. Sedan sa hon " Bibbi är en söt handlarunge". Jag trodde jag hörde fel och hon fick säga om det ett par gånger och när jag frågade vad hon menade så sa hon "Bibbi är en som handlar en massa till små barn....".
En dag försökte jag hota med att tomten såg henne när hon hittade på något bus på sitt rum och då fick jag snabbt ett svar från Agnes "Nähä, för jag har nerrullat (rullgardinen) så han ser inte mig".
Förresten så måste jag säga det igen. Agnes dagis är underbart. Jag fick med mig hennes pärm hem idag och de har verkligen lagt ner tid på all dokumentation med bilder och berättelser. Helt fantastiskt att läsa och ett härligt minne för henne längre fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0